Produkter för franska crepes (1)

Tillverkning av professionell vispgrädde

Tillverkning av professionell vispgrädde

Överraska dina besökare med de mest läckra efterrätterna! Ta reda på hemligheterna från proffsen i köket i denna blogg. Hur gör man egentligen den mjuka, vispade grädden och marängen? Hemligheten ligger i lustgas. Lustgas påverkar mycket av smaken, texturen och hållbarheten hos grädden. Genom att kombinera lustgas med en vispgrädds-siphon kan du få läcker, krämig vispgrädde på bara några minuter. VI HAR LISTAT STEGEN NEDAN FÖR DIG: Ta bort huvudet från din vispgrädds-siphon, häll i exakt den mängd grädde som matchar storleken, tillsammans med sötningsmedel eller florsocker efter smak, och sätt tillbaka huvudet. Leta reda på N2O-kartuschen och skruva av den. Sätt in slangen från lustgas-gräddladdaren i kartushållaren och skruva av tryckregulatorn för att släppa ut lustgasen. Fyll vispgrädds-siphonen. Och skruva åt kartushållaren igen.